Skip to content

Sobre mi

Ripoll, 6 de juliol de 1976

Llicenciat en Filosofia i en Història de l’Art, és crític d’art del Diari de Girona des de 1999 i comissari independent.
Col·labora —o ha col·laborat— de forma regular en diferents mitjans de premsa especialitzada en art contemporani, també en ràdio (COM i CAT Ràdio) i televisió (TV2), o en  revistes com Papers d’Art de la Fundació Espais d’Art Contemporani de Girona, la Revista de Girona, la revista d’art i filosofia Outer Horizons, la revista cultural Contagi, o la revista Bonart.
Ha estat membre assessor del CONCA entre els anys 2010 i 2011.
Com a docent, ha participat en seminaris i conferències a la UAB, al C.C. la Mercè o a la Universitat Miguel Hernández d’Alacant, entre altres. Ha col·laborat en la programació del Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona.
A nivell bibliogràfic, és autor de nombrosos catàlegs monogràfics i del llibre de fotografia Projeccions, interiors amb artista editat el 2008 per Caixa de Girona.
Va ser responsable de premsa a Catalunya de l’artista Jean Fabre al llarg de l’any 2006.
L’any 2015 va participar com a professor convidat al Corso di Teorie dell’architettura dirigit per Renato Bocchi a la Universitat de Venècia (IUAV).

CV EUDALD CAMPS

Bibliografia (selecció):

 • Còdex. Llibre realitzat amb l’artista Jordi Mitjà. Ed. Llibres del Segle. 2016
 • Torres Monsó. Catàleg editat per la Fundació Atrium Artis. 2010
 • Pep Admetlla. Catàleg editat per la Fundació Atrium Artis. 2010
 • Catàleg editat per la Fundació Atrium Artis. 2010
 • Interiors amb artista. Llibre editat per la Fundació Caixa de Girona. Del 28 de març al 18 de juny de 2008.
 • Clara Oliveras: Sobre el Nan roig o l’estranyament. Catàleg editat per la Fundació Vila Casas (Palau Solterra, Torroella de Montgrí). Setembre de 2006.
 • Rafa Forteza: La natura, omnipotent però invident. Catàleg editat per la Galeria Horizon de Colera. Juliol de 2006.
 • Pep Camps: Un, dos, tres (i un epíleg). Catàleg editat per la Fundació Valvi de Girona. Juny de 2006.
 • Arnal Bosch: Quan a les ciutats hi vivien persones. Catàleg editat per la Fundació Valvi de Girona. Del 6 al 29 d’abril de 2006.
 • Villèlia o el somni de la matèria. Catàleg editat per la Fundació Caixa de Girona. De l’1 de desembre de 2005 al 8 de gener de 2006.
 • Evru: La capsa és massa petita per entrar a la presó i massa gran per a sortir-ne. Catàleg editat per l’Ajuntament de Girona. Del 21 d’octubre a l’11 de desembre de 2005.
 • VV.: Creativitat: l’explosió dels límits. Edita Universitat de Girona i Ajuntament de Girona. Primera edició, juliol de 2004. (Capítol : Memòria i descampat, pp. 15–32)
 • Espigolé: un pària enmig de la pintura amb toros mutants i transsexuals, catàleg editat per l’Ajuntament de Girona. Del 23 d’abril al 23 de maig de 2004.
 • Del reiterar en la pintura d’Agustí Puig, catàleg editat per la galeria Giart de Girona. Del 14 de maig al 14 de juny 2004.
 • Quim Domene: fem llum al magatzem dels llibres, catàleg editat per la Fundació Caixa de Girona. Del 7 de maig al 6 de juny de 2004.
 • Frank Jensen, «retrats», catàleg editat per la galeria Carme Espinet de Barcelona. Del 27 d’abril al 22 de maig de 2004.
 • Transart 4, catàleg editat per l’Ajuntament de Girona i el Consorci del Museu de l’Empordà. Del 19 de setembre al 19 d’octubre de 2003.
 • Francesc Torres Monsó; j’atendrai, catàleg editat per la Fundació Vila Casas (Espai VolART, Barcelona). Del 7 de novembre al 15 de desembre de 2002.
 • Esteve Subirah. Cures pal·liatives, catàleg editat per l’Ajuntament de Girona. Del 17 de maig al 7 de juliol de 2002.
 • Transart 3, catàleg editat per l’Ajuntament de Girona i el Consorci del Museu de l’Empordà. Del 14 de setembre al 24 d’octubre de 2001.
 • Col·laboracions varies a la revista Papers d’Art de la Fundació Espais d’Art Contemporani de Girona, a la Revista de Girona, a la revista d’art i filosofia Outer Horizons publicada per l’Espai d’Art Horizon i a la revista
2 Comments leave one →
 1. 26 May 2014 15:26

  Soc Jordi Tolosa, el Ricard Planes m’ha fet arribar l’article que vares escriure sobre la meva expoció al Puntal de Banyoles. Només dir-te que m’ha agradat molt. La reflexió sobre el que escrius donaría per a bastant text.
  Gràcies, i dir-te que aviat es farà una presentació de la peça “Four horizons” en la que hi col·laboren 3 artistes- l’Albert Bayona, el Yurian Quintanas, l’Angel Albarran- i el Carles Duarte com a poeta.
  Ja et comunicaré amb antel·lació si es fa una taula rodona

 2. 3 June 2016 14:54

  Eudald, estic intentant conectar amb tu sensa exit. Et proposaba: m’haguès agradat també contar amb una crítica teva. Les teves paraules sobre la meva feina sempre m’han semblat molt acurades i sensibles. També em sembla interresant tenir el teu punt de vista com a professional que ha tingut l’opportunitat de conèixer la meva trajectòria artística.Pero si ho tens malament, et vull demanar autorització per poder fer servir el dos articles publicats per tu al diari de girona en el meu catàleg. Diguem algo. Una abraçada. Man u

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: