Skip to content

Sobre mi

Ripoll, 6 de juliol de 1976

E.Camps.psdLlicenciat en Filosofia i en Història de l’Art, és crític d’art del Diari de Girona des de 1999 i comissari independent.
Col·labora —o ha col·laborat— de forma regular en diferents mitjans de premsa especialitzada en art contemporani, també en ràdio (COM i CAT Ràdio) i televisió (TV2), o en  revistes com Papers d’Art de la Fundació Espais d’Art Contemporani de Girona, la Revista de Girona, la revista d’art i filosofia Outer Horizons, la revista cultural Contagi, o la revista Bonart.
Ha estat membre assessor del CONCA entre els anys 2010 i 2011.
Com a docent, ha participat en seminaris i conferències a la UAB, al C.C. la Mercè o a la Universitat Miguel Hernández d’Alacant, entre altres. Ha col·laborat en la programació del Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona.
A nivell bibliogràfic, és autor de nombrosos catàlegs monogràfics i del llibre de fotografia Projeccions, interiors amb artista editat el 2008 per Caixa de Girona.
Va ser responsable de premsa a Catalunya de l’artista Jean Fabre al llarg de l’any 2006.
L’any 2015 va participar com a professor convidat al Corso di Teorie dell’architettura dirigit per Renato Bocchi a la Universitat de Venècia (IUAV).

2 Comments leave one →
  1. 26 May 2014 15:26

    Soc Jordi Tolosa, el Ricard Planes m’ha fet arribar l’article que vares escriure sobre la meva expoció al Puntal de Banyoles. Només dir-te que m’ha agradat molt. La reflexió sobre el que escrius donaría per a bastant text.
    Gràcies, i dir-te que aviat es farà una presentació de la peça “Four horizons” en la que hi col·laboren 3 artistes- l’Albert Bayona, el Yurian Quintanas, l’Angel Albarran- i el Carles Duarte com a poeta.
    Ja et comunicaré amb antel·lació si es fa una taula rodona

  2. 3 June 2016 14:54

    Eudald, estic intentant conectar amb tu sensa exit. Et proposaba: m’haguès agradat també contar amb una crítica teva. Les teves paraules sobre la meva feina sempre m’han semblat molt acurades i sensibles. També em sembla interresant tenir el teu punt de vista com a professional que ha tingut l’opportunitat de conèixer la meva trajectòria artística.Pero si ho tens malament, et vull demanar autorització per poder fer servir el dos articles publicats per tu al diari de girona en el meu catàleg. Diguem algo. Una abraçada. Man u

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: